svētdiena, 2010. gada 19. septembris

Klāt ir Iesvētību diena

Re, ātri gan paskrējušas pirmās nedēļas jaunajā sastāvā un jaunajā skolas posmā - vidusskolā! Un 12-tā klase ir sagatavojusies uzņemt mūs vidusskolēnu rindās. Pirms gan būs jādara daudzas interesantas lietas. Tātad:

"Mīļie desmitie!
Klāt laiks, kad jums jākļūst par pilntiesīgiem vidusskolēniem! Tāpēc mums ir daži uzdevumi, kas ļaus jums veikt šo milzīgo soli.
Un tā:
Pirmdiena 20.septembris
Jums ir jāpārģērbjas par princesēm un prinčiem, tā sakot - izbaudīsiet pasaku valstību. Ir arī obligāts nosacījums - meitenēm ir jābūt vai nu svārkos, vai kleitā, un - obligāti: jābūt lentai matos un kronim.
Otrdiena 21.septembris
Tā kā arī laika apstākļi iet no vienas galējības otrā, tad mēs izdomājām, ka jūs arī tā varat! Šajā dienā kļūsiet par mīļiem bomzīšiem!
Trešdiena 22.septembris
Kā jau jūs būsiet ievērojuši TELE 2 reklāma aicina jūs būt par Supervaroņiem! Mums ienāca prātā, ka mēs dosim jums iespēju par tādiem kļūt! Tāpēc šajā dienā jums ir jāpārģērbjas par jebkādu Supervaroni! Viņu tak ir tik daudz - Betmeni, Supermeni, utt.
Ceturtdiena 23.septembris
Šajā dienā jūs kļūsiet par indiāņiem. Taču ir viens noteikums - jums pašiem līdz šim datumam ir jāizdomā indiāņu rituāla deja, ko jūs mums atrādīsiet!
Piektdiena 24.septembris
Maza atslodzes diena! Šajā dienā jums ir jāģērbjas dzeltena krāsā - kā saulītes! Protams, zēniem arī jābūt šajā krāsā!:)

Un vēl ir dažas lietas, kas jums jāzina - katru dienu mēs tiekamies pirmajā garajā starpbrīdī, kurā jūs gaida pārsteigums. Tikai ceturtdien savu rituāla deju jūs atrādīsiet jau 8.45! Lūdzu, neaizmirstiet!
Būs arī parakstu lapas, ko mēs jums iedosim piektdien, 17.septembrī.
Par noslēguma pasākumu piektdienā, 24.septembrī, informēsim jūs tuvākajā laikā. Un neaizmirstiet par jau uzdoto mājas darbu - dzejolīšiem par sevi!
Lai veicas!
12.klase"