trešdiena, 2010. gada 22. septembris

Trešā diena - Supervaroņi


Trešdiena pagāja plīvojošu apmetņu virpuļošanā pa skolas gaiteņiem, jo - tā 10-jiem bija Supervaroņu jeb Supermenu diena! Pēc apmetņiem varēja saprast, kādu Supermeņu grupu pārstāv apmetņu valkātāji. Skolā bija ieradušies: Adītāju Supervaroņu pārstāve, Aizkaru Supervaroņu pārstāve, Halātu Supervaroņu pārstāve, Matrix, Zaļo Zemnieku Supervaroņu pārstāve, Betmens un Betmens, Zorro bez ūsām. Tā kā ārā trakoja rudens lietus, tad 12-tie visus aicināja skolas zālē uz Supermeniem domātu pārbaudes uzdevumu - vajadzēja atrisināt, kā atkabināt no stieples veidotu sirdi uz stieples neko nesalokot un neatkabinot. Šī uzdevuma izpildei tika izvirzīta Supermene Aiva, kas veiksmīgi visu atrisināja.
Arī šodien - smieklu pavadīti - pie soda uzdevuma izpildes ķērās klases audzinātāja, Madara, Guna, jo viņu apmetņu esamībai neviens nenoticēja!:) Pavecu pīļu gājienā visas devās apkārt zālei.
10-tie joprojām vāc arī parakstus no 11. un 12.klases skolēniem, arī no skolotājiem un tehniskajiem darbiniekiem. Kas tik viņiem nav jādara, lai izkaulētu parakstus! /par to - atmiņu pārdomās pēc Uzņemšanas vakara:)/