pirmdiena, 2011. gada 23. maijs

Par ZZčempionāta finālu

SVEIKA, KLASE!  
Apsveicam ar iekļūšanu ZZ Čempionāta – Rādi klasi!” lielajās fināla sacensībās!  
MĀJAS DARBI:  
Sagatavo un noformē savu klasi ZZ Čempionāta fināla sacensībām un svinīgajai parādei ! Tas šogad ir īpaši svarīgi, jo pirmo reizi ZZ Čempionāta vēsturē dalībnieku svinīgā parāde sāksies pie Brīvības pieminekļa un dalībnieki uz sacensību parku dosies pa Brīvības aleju!  
Tātad, KLASES NOFORMĒJUMS:
Dalībniekiem, dodoties uz finālu, ir jāuzpošas un atraktīvi jānoformē sava klase atbilstoši sportiskajām aktivitātēm. Turklāt klasei ir jāsagatavo īss, kodolīgs un uzmundrinošs savas klases sauklis – sportiskais sveiciens. Droši izmantojiet jau radošajā uzdevumā izveidoto fanu komplektu !
Īpaši svinīgajai parādei klasei ir jāizveido sava norāde, uz kuras ir uzrakstīts pilsētas, skolas un klases nosaukums. Svinīgās parādes laikā iesakām klasei šaut ārā visu, kas sagatavots – fanu atribūtus, saukļus, komandas dziesmas un dejas !
Klasēm ir ļoti ieteicams un vēlams uz finālu ņemt līdzi savus fanus ar visu tiem sagatavoto ekipējumu – fanu karogu, fanu atribūtiem, talismanu, tērpiem, saukļiem un fanu dejām ! Arī faniem būs, ko darīt visas dienas garumā ! ;)  
LĪDZI JĀŅEM:
·        Katram skolēnam atļauja no vecākiem par piedalīšanos „ZZ Čempionātā”.
·        Katram skolēnam apstiprinājums no sava ģimenes ārsta, ka skolēns ir vesels un drīkst nodarboties ar sportu.
·        Visai klasei apstiprinājums no skolas direktora, ka skolēni ir attiecīgās skolas un klases audzēkņi.
·        Gan skolēniem, gan skolotājiem jāņem līdzi sporta tērps un sporta apavi!  
Rādi klasi!
Uz tikšanos ZZ Čempionāta” lielajā finālā!!!