svētdiena, 2011. gada 8. maijs

Vērmaņdārzā

Eiropa Vērmaņdārzā 2011 on PhotoPeach


Mūsu Jānis un M.Dukurs
 Uz Eiropas dārza svētkiem Vērmanes dārzā tikām aicināti, lai piedalītos visu "strasbūriešu" kopāsanākšanā /"strasbūrieši" - tie, kuri ir piedalījušies Euroscola Strasbūrā/, taču - dažādu apstākļu dēļ  /sastrēgumi uz ielām/ plkst.12.00 nokavējām un ieradāmies mazliet vēlāk. Taču nenoskumām, jo - šī diena bija iespaidiem bagāta, piepildīta ar jaunām informācijām un pieredzi.
Mūsu Jānis rādīja klasi soda metienos un ieguva II vietu, līdz ar to - brīvbiļeti uz pasaules čempionātu basketbolā.
Izstaigājot visas informācijas teltis, bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas par Eiropu, par veselīgu dzīves veidu, par sportu, utt. Protams, bijām klāt arī Valsts prezidenta V.Zatlera soda metienos un pārliecinājāmies, ka būt pazīstamai personai nav viegli, tevi ik uz soļa pavada nenogurstoši ziņkāri acu skatieni un tev nav tiesību kļūdīties.
Uz skatuves koncertēja dažādu mūzikas žanru pārstāvji, bet mums visvairāk patika puisis no Franču liceja, kurš dziedāja franču valodā un arī pats spēlēja ģitāru.
Līdz pat pussešiem pēcpusdienā mēs bijām Eiropas dārza svētku aktīvi līdzdalībnieki, jo - krājām informāciju, balsojām, uzzinājām, uzvarējām.